Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX MINERALIT~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Compus lichid pentru durificarea suprafetelor

Durifica suprafetele si protejeaza in adancime betonul si materialele pe baza de ciment
Lichid gata preparat1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX MINERALIT - Lichid pe baza de silicati, gata preparat, pentru durificare structurala.

2. DOMENII DE APLICARE - Aplicabil pe beton si pe suprafete pe baza de ciment.

3. PROPRIETATI - VANDEX MINERALIT realizeaza printr-un proces fizico-chimic o imbunatatire a structurii de suprafata a materialelor de constructii pe baza de ciment. Cristalizarea care rezulta din continutul ridicat de acid silicic produce compusi care imbunatatesc rezitenta si densitatea substratului.

4. PREGATIREA SUPRAFETEI - Suportul trebuie sa fie curat, fara contaminanti sau material slab rezistent. Se indeparteaza complet materialul slab rezistent si se repara defectele de supafata. Suportul trebuie sa fie uscat in momentul aplicarii.

5. AMESTECAREA - Se amesteca 25 kg de VANDEX CEMLINE MORTAR cu 3-4 litri de apa, in functie de modul de aplicare, intr-un recipient curat, amestecand continuu minimum 3 minute cu un mixer mecanic de turatie joasa.

6. MODUL DE APLICARE - VANDEX MINERALIT se aplica prin pensulare sau pulverizare in 1 sau 2 straturi.

7. CONSUM - Consumul normal este cuprins intre 150-250 ml/m2 si depinde de porozitatea suprafetei.
Cantitatile exacte trebuie determinate prin aplicatii de proba.

8. MOD DE AMBALARE - Bidoane de 10 si 30 litri.

9. DEPOZITARE - Depozitarea se face in spatii inchise si ferite de inghet. Daca se pastraza in ambalajul original nedesfacut, garantia produsului este de 12 luni.

10. DATE TEHNICE
Aspect Lichid translucid
Culoare Fara culoare
Densitate aprox. 1.14 kg/l
Valoarea pH-ului aprox. 11.5
Toate datele reprezinta valori medii obtinute in urma mai multor teste, in conditii de laborator. In practica curentaaceste valori pot fi afectate de variatiile de temperatura, umiditatea, porozitatea suportului.


11. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX MINERALIT este alcalin. Purtati manusi si protectie corespunzatoare pentru ochi. Daca intra in contact cu pielea spalati imediat cu multa apa si apelati la servicii medicale. A nu se lasa la indemana copiilor. Pentru informatii suplimentare consultati fisa de securitate a materialului.eXTReMe Tracker