Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Banda de etansare pentru rosturi si fisuri

Economica si sigura
Poate fi aplicata pe suprafete umede
Rezistenta la presiunea hidrostatica
Permanent flexibila
Se lipeste pe suport cu mortarul impermeabil elastic VANDEX BB 75 E1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE acopera si etanseaza rosturile si fisurile din structurile de beton. VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE este o banda din cauciuc sintetic cu o grosime de aprox. 0,7 mm. Este acoperita pe ambele fete cu o tesatura poliesterica flexibila care realizeaza o retea pe partile laterale ale benzii. Caracteristicile combinate ale tesaturii poliesterice si ale benzii de cauciuc asigura o aderenta puternica la suprafata betonului, mentinand elasticitatea excelenta a benzii.

2. DOMENII DE APLICARE - VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE, in combinatie cu mortarul impermeabil flexibil VANDEX BB 75 E, realizeaza o etansare excelenta a rosturilor tehnologice si a fisurillor, in conditii de umiditate a suportului de beton.
Domenii de aplicare: rosturi tehnologice si fisuri. VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE rezista la presiune hidrostatica:
- la partea pozitiva
- la partea negative numai cu suport corespunzator
Pe partea negative fisurile active trebuie intai deschise si apoi matate cu VANDEX UNI MORTAR 1. Daca exista scurgeri de apa acestea trebuie anterior etansate cu VANDEX PLUG.

3. PROPRIETATI - Suportul umed (sau uscat) trebuie sa fie sanatos, cu porii deschisi, curat si fara contaminari cu uleiuri si grasimi. Neregularitatile si cavitatile superficiale trebuie astupate si nivelate.

4. CONSUM - 1 m VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE - 1,0 kg/m VANDEX BB 75 E

5. SUPRAPUNERILE BENZII DE ROSTURI - Suprapunerile la capete si in T sunt lipite cu mortarul impermeabil elastic VANDEX BB 75 E. SuprapunerIle trebuie sa fie de cel putin 20 cm. Tesatura de fixare trebuie sa fie continua la toate detaliile de imbinari.

6. DEPOZITARE - Daca este depozitata in spatii uscate, in ambalajul origina, nedeschis sau nedeteriorat garantia produsului este nelimitata (conditiile optime de depozitare sunt: 20 C / 50 % umiditate relativa.

7. DATE TEHNICE
Material Cauciuc sintetic
Grosime aprox. 0.7 mm i
Grosime totala aprox. 1 80 mm l
Latimea tesaturii aprox. 30 mm
Lungimea rolei 30 m
Elongatia la rupere laterala 260%
Indexul rezistentei la difuzia vaporilor 45000
Toate datele reprezinta valori medii obtinute in urma mai multor teste, in conditii de laborator. In practica curenta, variatiile de temperatura, umiditatea, porozitatea suportului pot afecta aceste valori.


8. REZISTENTA CHIMICA - VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE ofera rezistenta la solutii sarate, acizi diluati si solutii alkaline; rezisteta scazuta la uleiuri minerale, benzina, solventi concentrate.

9. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX CONSTRUCTION JOINT TAPE: Consultati fisa de securitate a produsului. VANDEX BB 75 E: Consultati fisele de securitate a produsului VANDEX BB 75 si VANDEX ELASTICIZER PK 75eXTReMe Tracker