Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX CEMLINE TOP WHITE~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Pelicula interioara pentru rezervoare de apa potabila

Strat de protectie
Fara compusi organici
Monocomponent
Aplicabil prin torcretare1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX CEMLINE TOP WHITE este un mortar pe baza de ciment, gata preparat, pentru protectia suprafetelor, fara aditivi de natura organica.
Forma de livrare: VANDEX CEMLINE TOP WHITE culoare alba

2. DOMENII DE APLICARE - VANDEX CEMLINE TOP WHITE se aplica pe suporturi din beton sau
tratate anterior cu VANDEX CEMLINE MORTAR.

3. PROPRIETATI - Datorita compozitei sale de ciment, cuart cu distributie granulometrica controlata, VANDEX CEMLINE TOP WHITE este recomandat in mod special pentru utlizarea la rezervoarele de apa potabila.
VANDEX CEMLINE TOP WHITE are o aderenta excelenta la suporturi minerale si poate fi aplicat atat pe suprafete verticale cat si orizontale.
Este un material durabil, rezistent la inghet si la temperatura dupa intarire, fiind in acelasi timp permeabil la vaporii de apa. VANDEX CEMLINE TOP WHITE nu este un material decorativ.

4. PREGATIREA SUPRAFETEI - Suportul trebuie sa fie solid, relativ neted, sa aiba o porozitate fina la suprafata, fara segregari, fisuri deschise si bavuri. Bitumul, uleiurile, gasimile sau resturile de vopsea trebuie indepartate prin metode corespunzatoare. Murdaria, particulele neaderente, compusii de decofrare, laptele de ciment, etc., trebuie indepartate prin buciardare sau sablare. Inainte de aplicare suportul trebuie bine umezit fara insa a fi ud. Sub nici o forma suprafata nu trebuie sa prezinte filme de apa sau bule.

5. AMESTECAREA - Se amesteca 25 kg de VANDEX CEMLINE TOP WHITE cu 4,25-5,25 litri de apa, respectiv 25 kg de VANDEX CEMLINE TOP WHITE cu 4,25-5 litri de apa, in functie de modul de aplicare, intr-un recipient curat, amestecand continuu minimum 3 minute cu un mixer mecanic de turatie joasa.

6. APLICAREA - VANDEX CEMLINE TOP WHITE poate fi aplicat cu fierul de glet sau cu o pompa de mortar fin. A nu se aplica la temperaturi sub + 5°C sau pe un suport inghetat. Intr-un ciclu de lucru se pot aplica maximum 4 kg/m2. Pe durata intaririi asigurati o protectie corespunzatoare contra conditiilor climatice extreme.

7. CONSUM:
Cantitatea aplicata: 6-8 kg/m2
Grosimea stratului 3-4 mm
Numarul de straturi: cel putin doua (ud-pe-ud)

8. MOD DE AMBALARE - Saci de 25 kg dublati la interior cu folie de polietilena.

9. DEPOZITARE - Daca se depoziteaza intr-un spatiu uscat, in ambalajul original, nedesfacut si nedeteriorat, garantia produsului este de 12 luni.

10. DATE TEHNICE
Aspect Pulbere
Culoare Alb
Densitate bruta 1,3 kg/l
Timp de intarire Aprox. 2-4 ore
Rezistenta la compresiune (10° C) 50-60 N/mm2, dupa 28 zile, in apa
Rezitenta la incovoiere (10° C) 9-12 N/mm2, dupa 28 zile, in apa
Modul de elasticitate 22.500 N/mm2 la 28 zile, 23°C, 50%
umiditatea relativa
Toate datele reprezintă valori medii obţinute în urma mai multor teste, în condiţii de laborator. În practica curentă, variaţiile de temperatură, umiditatea si porozitatea suportului pot afecta aceste valori.


11. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX CEMLINE TOP WHITE contine ciment. Irita pielea si ochii. Riscul de afectare al ochilor este ridicat. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inspirati pulberea. In cazul contactului cu pielea si ochii, spalati imediat cu multa apa si apelati la sfatul medicului. Purtati manusi corespunzatoare si protectie pentru ochi/fata. Pentru informatii suplimentare consultati fisa de siguranta a materialului.eXTReMe Tracker